Om PSFR.dk

OM PSFR.dk

Pige SkoleFodbold Randers også kaldet (PSFR), er en sammenslutning af pige-/damefodboldklubberne i Randers Kommune. PSFR har eksisteret siden 1999 og der er hvert år siden blevet afholdt fodboldturnering for skolepiger i Randers med det formål at skaffe flere spillere til klubberne rundt om i kommunen.

Stævnet er gratis og man deltager i hold på mellem 4-7 spillere. Holdet ledes primært af forældre, men det er også en mulighed at pigerne selv står for holdledelsen. Ligesom nogle idrætslærer også bruger tid på at bakke pigerne op på sidelinjen.

PSFR drives af frivillig arbejdskraft sendt ud fra de forskellige klubber, som i et stort samarbejdsnetværk er fælles om at styre slagets gang og stable arrangementet på benene. Udover støtte fra Randers Kommune holdes projektet igang af sponsorater fra forskellige firmaer i Randers i form af nødvendige materialer, vinderpræmier, medaljer, samt en pokal til den skole der er forholdsmæssigt højst repræsenteret.

I mange år foregik tilmeldingerne til stævnet via gammeldags brevpost, men de senere år har PSFR gennemgået en større omstrukturering så alle tilmeldinger idag foregår gennem vores hjemmeside: www.psfr.dk.

Vi har også en Facebook-side hvor vi annoncerer når der sker noget nyt. Facebook fungerer derfor som vores primærer “PR-Kanal”.

Der præmieres for 1., 2., og 3. pladserne for hver årgang og alle holdspillere får uanset placering til stævnet et flot diplom med holdbillede på til minde om en sjov dag sammen med klassekammeraterne.

Som en ekstra "sidegevinst" styrker det sammenholdet i klassen.

Kontakt os hvis du måtte have spørgsmål til noget vedrørende arrangementet Pige SkoleFodbold Randers.

Du er altid velkommen til at skrive til os på mail@psfr.dk.

Lukket for kommentarer.